Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Global elektronisk industrirangering: Kinas eksklusive 37,2%, verdens første

Global elektronisk industrirangering: Kinas eksklusive 37,2%, verdens første

I henhold til den koreanske medierapport & quot; Global elektronikindustri rapport om analyse af større tendenser for landeproduktion Trend & quot; viser, at Kina i den globale elektroniske industris andelrangering udgjorde 37,2%, USA placerede 12,6% og Sydkorea 8,8%. For det tredje.

Ifølge rapporten er den største andel af Kinas elektronikindustri computerrelaterede produkter, der tegner sig for 34,2%; den største andel af De Forenede Stater er trådløst kommunikationsudstyr, der tegner sig for 32,3%; Sydkorea er elektroniske komponenter, der tegner sig for 77,3%.

Ifølge branche kilder har koreanske virksomheder opnået den højeste ydelse i de seneste år med overvældende velstand for globale hukommelses halvledere i 2017 og 2018, og den koreanske elektronikindustri er også steget til tredjepladsen i verden. Sammenlignet med Kina og USA er Sydkoreas afhængighed af halvledere imidlertid for stor og sårbar over for stød. I denne periode begrænsede Japan for eksempel eksporten til Sydkorea, og den koreanske elektronikindustri blev meget påvirket.

En nærstående person fra Korea Electronics Association and Information and Communications Industry Promotion Association sagde, at Sydkorea har brug for den anden og tredje Samsung for at gå ud. Ud fra Kinas succesrige erfaring opretter mange virksomheder i De Forenede Stater, Japan og Sydkorea fabrikker i Kina, hvilket er en vigtig grund til at opretholde verdens nummer en i lang tid.