Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > GLOBALFOUNDRIES 'Dresden fab tildelt certificering af sikkerhedsproduktionsproduktion

GLOBALFOUNDRIES 'Dresden fab tildelt certificering af sikkerhedsproduktionsproduktion

Ifølge China Times News godkendte det tyske føderale informationssikkerhedsagentur (BSI) den 27. GLOBALFOUNDRIES Dres i henhold til den seneste version af "Fælles kriterier for vurdering af informationsteknologisikkerhed" (International Common Criteria ISO 15408, CC Certification Version 3.1 ) Ston-anlæggets produktsikkerhedsniveau.

Rapporten påpegede, at chipene, der er produceret af GLOBALFOUNDRIES 'Dresden-fabrik efter at have vundet sikkerhedscertifikatet, ikke kun vil blive brugt til finansielle transaktionstjenester, smartkort, digitale ID'er og andre produkter, men også brugt i den offentlige sektor eller i industrier, der kræver en høj grad af sikkerhed og integritet under produktionen.

I løbet af de sidste to år har GLOBALFOUNDRIES investeret millioner af euro i Dresden-anlægget for at hæve anlæggets sikkerheds- og informationsteknologisystemer til det højeste niveau. Det rapporteres, at Dresden-anlægget til GLOBALFOUNDRIES Shield-projektet også er blevet medlem af Singapore-fabrikken og forskellige enheder i USA og har modtaget den højeste anerkendelse fra industrien, kunderne og regeringen inden for sikkerhedsproduktion.

Thomas Morgenstern, daglig leder af GLOBALFOUNDRIES 'Dresden-anlæg, sagde, at BSI har bevist, at alle virksomhedens systemer og processer overholder de højeste standarder i den fælles fælles ISO-standard. Dette er en vigtig milepæl for Dresden-anlægget, fordi det giver GLOBALFOUNDRIES adgang til nye og krævende markeder.