Hjem > Nyheder > Fra 4,3 til 4,6 milliarder euro! Ams tilbød igen Osram til overtagelsen

Fra 4,3 til 4,6 milliarder euro! Ams tilbød igen Osram til overtagelsen

Den 18. udstedte OSRAM en pressemeddelelse, hvori meddelte, at ams foreslog et nyt overtagelsestilbud til OSRAM. Den samlede købspris steg fra 4,3 milliarder euro til 4,6 milliarder euro. Denne gang var det sammensat af Advent International og BainCapital. Konsortiet opgiver budet!

Ifølge nyheden har Ams til hensigt at afgive et frivilligt offentligt tilbud til OSRAM-aktionærerne om at erhverve alle Osram-aktier til en pris på 41 euro pr. Aktie til en samlet pris på cirka 4,6 milliarder euro med en minimum acceptgrænse på 55%. Det rapporteres, at den første accept af det oprindelige tilbud på 4,3 mia. EUR er 62,5%.

Osram sagde, at selskabets bestyrelse glædede sig over de fremskridt, der er gjort, og mente, at de to sider kunne nå til enighed om det fremtidsorienterede strategiske koncept. Bestyrelsen og bestyrelsen vil nøje gennemgå tilbuddet og fremsætte rimelige kommentarer.

Det er underforstået, at Osram den 12. august bekræftede modtagelsen af ​​det første all-cash-tilbud på ams, og den 3. september fremsatte ams et mod-tilbud til Osram.

Den 4. oktober mislykkedes Ams første anskaffelsesforsøg. Derefter opfordrede OSRAM-direktører ams-direktører til at diskutere muligheden for samarbejde inden for loven.

I øjeblikket er ams den største enkeltaktionær i OSRAM og besidder næsten 20% af sin egenkapital.

Derudover har Anhong Capital og Bain Capital annonceret, at de vil opgive budet denne gang, men vil nøje overvåge udviklingen i transaktionen.

Det er underforstået, at Anhong Capital og Bain Capital meddelte i slutningen af ​​september, at de vil foreslå et nyt tilbud om at erhverve alle aktierne i Osram, og sagde, at de vil give en "meningsfuld" præmie, der er højere end prisen på 38,5 euro pr. andel foreslået af ams. Inden ams fremsatte et nyt tilbud, foretog konsortiet en revision.

I henhold til et brev af 18. oktober har Anhong Capital og Bain Capital ikke set succes med transaktionen, så der vil ikke blive gennemført yderligere due diligence.