Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Udenlandske medier: For Indien er det ikke en mulig løsning at forbyde Huawei

Udenlandske medier: For Indien er det ikke en mulig løsning at forbyde Huawei

Ifølge en rapport fra det amerikanske websted for Quartz Finance den 26. august, selv om der er nyheder om, at Modi-regeringen har bedt indiske teleselskaber om at undgå at bruge udstyr fra kinesiske virksomheder som Huawei og ZTE i fremtiden, er de fleste virksomheder i den indiske telekommunikationsindustri har allerede lidt alvorlige tab. Folk er bekymrede for, om den indiske telekomindustri kan overleve uden kinesisk udstyr.

Sonam Chandhwani, en partner hos KS Advokatfirma i Mumbai, sagde: "Det er muligvis ikke en levedygtig mulighed at miste giganter som Huawei og ZTE."

Ifølge rapporter er den indiske telekommunikationsindustri meget afhængig af Huawei og ZTE, hovedsageligt fordi disse to virksomheder er mere overkommelige sammenlignet med andre muligheder.

I Indien kommer det meste af Huawei's indtægter fra sin 4G-netværksudstyrsforretning, og Indias to største telekommunikationsfirmaer, India Telecom og Vodafone Creative, er dens kunder. Tilsammen tegner disse to virksomheder sig for 55% af det indiske marked for trådløs telekommunikation.

På den anden side inkluderer ZTEs kunder det indiske statsejede telekommunikationsfirma. Cirka 40% af 3G-netværket i Indias statsejede telekommunikationsselskab er bygget af ZTE.

Rapporten påpegede, at disse to kinesiske virksomheder er nøglen til Indiens 5G-ambitioner. I 2018 gennemførte det indiske teleselskab og Huawei Indias første 5G-netværksforsøg. Tidligere på året annoncerede Vodafone Creative etableringen af ​​partnerskaber med Huawei, ZTE, Ericsson og Nokia for at gennemføre 5G-forsøg.

Chandhwani sagde: "Med lave priser, indenlandske investeringer og langsigtede tilbagebetalingsplaner har Huawei efterladt et præg i telekommunikationsindustrien. Den indiske telekommunikationsindustri har brug for virksomheder som Huawei for at hjælpe det med at slippe af med status quo."

I kvartalet, der sluttede den 30. juni, havde Vodafone Creative et tab på 254,6 mia. Rupees (ca. 26,87 mia. Yuan - dette webstedsnote), og Indian Telecom havde et tab på 159,33 mia. Rupees (ca. 16,54 mia. Yuan - dette nettobrev).

Derudover skylder Telecom India og Vodafone Creative regeringen enorme beløb, som sandsynligvis vil forværre deres økonomiske situation.

Ifølge rapporten mener nogle, at ud over Reliance Gonow kan disse teleselskaber i Indien langsomt bevæge sig mod udsigten til høj gæld og konkurs. At lægge pres på dem for at holde sig væk fra kinesiske leverandører vil kun gøre situationen værre.

Rapporten sagde også, at ud over kinesiske virksomheder også andre muligheder for indisk telekommunikationsnetudstyr omfatter Sydkoreas Samsung, Sveriges Ericsson og Finlands Nokia. Ankit Malhotra, analytiker hos Conte Point Research, sagde, at disse virksomheder allerede er aktive i Indien, men at henvende sig til dem fuldstændigt "kan føre til højere indkøbsomkostninger og reducere konkurrenceevnen i 5G-rummet."

Derudover siger nogle mennesker, at Huawei er bedre end alle konkurrenter med hensyn til kvalitet.

Sunil Mittal, en veteran i den indiske telekommunikationsindustri og formand for Indian Telecom Corporation, sagde i 2019: "Huaweis produkter er blevet meget gode de sidste 10 eller 12 år, og jeg kan roligt sige i dag, at deres produkter i det mindste i 3G og 4G felter, vi har oplevet, det er meget bedre end Ericsson og Nokia. Det er der ingen tvivl om. Jeg har brugt alle tre mærker af produkter. "