Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Udenlandske medier: Apple-leverandører flytter produktionslinjer fra Kina til Indien

Udenlandske medier: Apple-leverandører flytter produktionslinjer fra Kina til Indien

The Times of India rapporterede, at en producent i Apples forsyningskæde migrerer seks produktionslinjer fra Kina til Indien for at imødekomme behovene på det indiske marked, mens de eksporterer omkring 5 milliarder dollars iPhoner fra Indien.

Ifølge kilder forventes migration af produktionslinjer at skabe beskæftigelsesmuligheder for omkring 55.000 indiske arbejdstagere i løbet af et år. I de næste par år kan disse producenter muligvis udvide deres forretning fra mobiltelefoner til tablets og endda computere.

Efterhånden som spændingerne mellem Kina og De Forenede Stater fortsætter med at intensiveres, forsøger flere teknologigiganter at diversificere deres produktionskæder. Indien benytter lejligheden til at blive en del af forsyningskæden.

Ifølge rapporter vil Apples OEM Wistron, Pegatron, Foxconn, Samsung og de indiske mobiltelefonproducenter Dixon Lava og Micromax producere mobiltelefoner i henhold til regeringens incitamentsplan. Foxconn har allerede en fabrik, og Wistron og Pegatron følger muligvis efter.

Kommunikationsminister og it Ravi Shankar Prasad (Ravi Shankar Prasad) erklærede, at i alt 22 indenlandske og globale virksomheder har ansøgt om dette program. Produktionen i de næste fem år vil nå 1,15 milliarder rupier, og eksporten forventes at nå 7 milliarder. rupee. Det anslås, at planens samlede investering er ca. 1,1 billioner.

Prasads afdeling har forhandlet med globale giganter for at sikre, at de investerer i Indien. Indien er et af verdens største smartphonemarkeder, og det kan også gennemføre registreringsprocedurer for virksomheder som Pegatron på en dag. Samtidig har globale teknologigiganter som Facebook og Google for nylig investeret i Reliance Jio. Reliance Jio er i øjeblikket ved at gå ind i den Android-baserede smartphone-forretning til en overkommelig pris.