Hjem > Nyheder > First Solar opgiver EPC-forretning med fokus på komponentteknologi

First Solar opgiver EPC-forretning med fokus på komponentteknologi

Den amerikanske filmkomponentproducent FirstSolar frigav for nylig information, der vil fokusere på udvikling og salg af Series6-komponentteknologi, efterfulgt af brugen af ​​pålidelige tredjeparts EPC-partnere til at betjene amerikanske markedsprojekter snarere end at gøre det selv.

Denne beslutning vil ikke påvirke de projekter, der bygges og planlægges til levering i år, men vil styrke virksomhedens position og konkurrenceevne som en førende leverandør af PV-moduler i USA.

FirstSolar udvider sin kapacitet til at imødekomme behovene i Series6-komponenter, og selskabets andet anlæg i USA forventes at gå i produktion i begyndelsen af ​​2020 med en kumulativ investering på næsten 1 milliard dollar.

Når produktionen først er produceret, bringer det nye Ohio-anlæg selskabets Series6-kapacitet til 5,4 GW / år og gør det til den største producent af PV-moduler i USA.

Denne ændring afspejler også skiftet i komponentteknologi til store seriekomponenter.

Denne transformation af FirstSolar vil påvirke cirka 100 ansatte, der forlader virksomheden i forskellige faser af processen og vil modtage kompensation og støtte til arbejdsløshed.