Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > FCC annoncerer 5G spektrum auktionsresultater, Verizon kaster 1,9 milliarder dollars som den største køber

FCC annoncerer 5G spektrum auktionsresultater, Verizon kaster 1,9 milliarder dollars som den største køber

Randen rapporterede, at Federal Communications Commission FCC for nylig annoncerede auktionen over 5G spektrum. Indtil videre har Verizon brugt næsten 1,9 milliarder dollars på at blive den største køber. Skålen blev nummer to med 912 millioner dollars. Charter, Comcast og Cox brugte også hundreder af millioner af dollars.

Mobiloperatører bruger en masse penge på denne auktion, fordi 3,5 GHz frekvensspektret kan bruges til hurtigere 5G-implementering. For Verizon, der er afhængig af millimeterbølgedistribution, kan dette IF-spektrum hjælpe med at implementere et bredere udvalg af højhastigheds 5G-netværk.

Hvad angår Dish, efter at have erhvervet Sprints aktiver, lancerer den et 5G-netværk landsdækkende. De specifikke planer for de tre andre virksomheder er endnu ikke klare, men det mellemliggende frekvensspektrum kan også bruges til trådløs transmission af hjemmetrafiktjenester.

T-Mobile udvider hurtigt sin 5G-netværksimplementering, og AT&T hævder, at dens juli 5G-netværk er tilgængeligt landsdækkende. På grund af Sprints fordel i mellemfrekvensbåndet er T-Mobile nu i en gunstig position, og virksomheden måtte betale en enorm pris for at indhente.