Hjem > Nyheder > Edwan: Årets globale efterspørgsel efter halvledertest er faldet med 15% årligt

Edwan: Årets globale efterspørgsel efter halvledertest er faldet med 15% årligt

Advantest, en producent af halvlederprøveudstyr, forventer, at den globale efterspørgsel efter halvledertest kan reduceres med 15% i år på grund af den kinesisk-amerikanske handelskrig, men virksomheden selv er bedre end forventet i begyndelsen af ​​året, næste år under 5G , AI og tingenes internet. Halvledertestmarkedet forventes at rebound.

Ser frem til halvledermarkedet i anden halvdel af dette år til næste år, sagde Ai Wanwan, formand og general manager for Taiwan, Wu Qingxi, at der stadig er mange variabler på halvledermarkedet fra andet halvår i år til det næste år. Det er nødvendigt at observere handelskrigsfaktorerne, og de samlede markedsforhold er stadig vanskelige at forudsige. Advantest-testen er imidlertid relativt stabil på grund af dens avancerede testmarked, såsom 5G og HPC. Derfor er driftsstatus relativt optimistisk.

I betragtning af markedet for halvledertest påpegede Wu Wanqi, senior vicegeneraldirektør for Edwin ATE-forretningsafdelingen, at sidste år var et meget godt år. Dette års vækstrate kan være lavere end sidste år. Der er stadig usikkerheder såsom kinesisk-amerikansk handelskrig. Det anslåede fald er ca. 15%, men samlet set er Edwins præstation i år bedre end oprindeligt forventet.

Wu Wanqi påpegede endvidere, at efterspørgslen efter hukommelsestest vil falde med 37% i år, primært fordi de koreanske producenters hukommelsestransmissioner bremser, men DDR 5 og high-speed computing (HPC) vil drive DRAM-markedets efterspørgsel.

System-on-chip (SoC) Når kunderne fortsat investerer i produktionskapacitet, forventes en stabil efterspørgsel efter testning, kun det anslåede 11% fald, tilbagegang er relativt moderat, og high-end SoC-testefterspørgsel vokser stadig næste år vil der være efterspørgsel efter high-end SoC Højere vækst.