Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Drevet af 5G forventes den koreanske halvlederindustri at vende den dystre situation i 2020

Drevet af 5G forventes den koreanske halvlederindustri at vende den dystre situation i 2020

Ifølge Science and Technology Daily rapporterede de sydkoreanske medier "Theinvestor", at med den fortsatte vækst af 5G-udstyr forventes den koreanske hukommelsesindustri at genoplive fra 2020 og ændre situationen for dette års dystre operation.

Koreanske markedsdeltagere sagde, at grundlæggende elementer i halvlederindustrien vil blive markant forbedret i 2020. Blandt dem takket være fabrikanter, der justerer markedsforsyningen, vil DRAM-markedet nå en balance mellem udbud og efterspørgsel, og priserne forventes at rebound markant i det andet kvartal 2020. For eksempel begyndte SK Hynix og Micron at reducere produktionsskalaen, og Samsung planlægger at konvertere DRAMs produktionslinje til produktionslinjen for billedsensorer næste år.

Samtidig sagde forskningsenhed IHS Markit, at de store forsendelser af 5G-mobiltelefoner vil øge efterspørgslen efter halvledere. Næste år stiger den globale halvlederindtægt med 5,9%, og beløbet stiger fra 422,8 milliarder amerikanske dollars i 2019 til 448 milliarder amerikanske dollars. Derfor vil 5G være en af ​​de vigtigste faktorer, der driver genoplivningen af ​​halvledermarkedet næste år.

IHS Markit sagde også, at teknologisk innovation vil skabe vækst i efterspørgslen og markedsdynamik vil blive yderligere forbedret. Sydkoreas Samsung og SK hynix planlægger i øjeblikket at masseproducere femte generation af DRAM til lav effekt til 5G-enheder, men der er visse begrænsninger på DRAM-kapacitet på dette tidspunkt, så DRAM-priserne vil rebound yderligere.

Derudover har andre forskningsinstitutter som Institute of Industrial Intelligence Research (MIC) og Tektronix Research Institute for nylig forudsagt, at halvledere vil fortsætte med at øge efterspørgslen efter 5G, AI og automobilapplikationer i 2020 ved hjælp af nye terminaler applikationer. Branchen kommer gradvist ud af bunden.