Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Diodes køber skotsk wafer fab GFAB fra Texas Instruments

Diodes køber skotsk wafer fab GFAB fra Texas Instruments



  Analog halvlederproducent Diodes har meddelt, at den har underskrevet en aftale med Texas Instruments om at erhverve sidstnævntes waferfabrik og driftsenhed (GFAB) i Greenock, Skotland. Vilkårene i overtagelsesaftalen er ikke blevet afsløret, og afslutningen af ​​transaktionen afhænger af sædvanlige lukningsbetingelser og forventes afsluttet inden udgangen af ​​første kvartal af 2019.

Efter overtagelsen vil Diodes integrere Greenock-fabrikken og fab-operationerne, herunder overførsel af alle GFAB-medarbejdere til Diodes. Desuden vil Diodes som led i den flerårige wafer leveringsaftale, når TI flytter til andre fabrikker, fortsætte med at fremstille TI's analoge produkter fra GFAB. GFAB-anlægget har en kapacitet på 21.666 til 256.000 8-tommers ækvivalente wafer pr. Måned afhængigt af produktblandingen.

Dr. Keh-Shew Lu, administrerende direktør for Diodes, sagde, at GFABs foreslåede erhvervelse er i tråd med selskabets strategiske plan for betydelig omsætning og profitvækst i de kommende år. "GFAB leverer Diodes med ekstra waferfabrikation til at understøtte vores produktvækst, især automotive ekspansionsplaner, mens fremragende teknik og wafer fabrikation ekspertise understøtter vores tekniske og operationelle præstationsforventninger. Denne transaktion er i overensstemmelse med vores strategiske overtagelseskriterier, vi forventer, at det straks vil give merværdi. "

Han tilføjede, at GFAB-holdet forventes at komme ind i Diodes-familien. Derudover er jeg taknemmelig for den skotske regering, Scottish Development International og Inverclyde-udvalget for deres engagement i at fremme denne transaktion.

I 2016 vil TI gradvist lukke GFAB-fabrikken inden 2019. Da den erhvervede National Semiconductor i 2011, fusionerede den med 200 mm og 150 mm wafer kapacitet. I 2017 var der omkring 365 medarbejdere. Den skotske virksomhed og Inverclyde-udvalget udtrykte betydelig støtte til Diodes-programmets investering i GFAB. Inverclyde's bestyrelse og formand for arbejdsgruppen sagde byens rådsminister Stephen McCabe: "Dette er et godt resultat for både Inverclyde og Skotland. Dioder (erhvervelse af GFAB) vil bidrage til at beskytte beskæftigelsen i regionen. Deltagelse i købet Den positive holdning af alle partnere i gruppen hjælper med at understøtte denne udvikling, og vi ser frem til at samarbejde om at sikre succesen med transaktionen. "