Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Dell Q3's overskud steg med 68%takket være den stærke efterspørgsel fra to store virksomheder

Dell Q3's overskud steg med 68%takket være den stærke efterspørgsel fra to store virksomheder


Ifølge Reuters rapporterede Dell for nylig en stigning på 68% i kvartalsvise driftsresultat, fordi stærk efterspørgsel efter servere og netværksudstyr lettede svagt pc -salg, og at lette forsyningskædetrykket hjalp med at kontrollere omkostningerne. Q4 -prognosen var imidlertid konservativ, lavere end analytikernes forventninger.

Nyheden sagde, at takket være forbedringen af ​​forsyningskæden, som lettede presset med stigningen i dele og fragt, og foranstaltningerne til at reducere udgifter som fryse af ekstern rekruttering, steg selskabets driftsresultat på 3. kvartal med 68%. Divisionen Infrastructure Solutions, der inkluderer servere, lagerenheder og netværkshardware, så indtægterne vokse 12 procent i tredje kvartal til 9,6 milliarder dollars. På grund af svag pc -efterspørgsel faldt salget af Q3 6% til 24,7 milliarder dollars, men overskred de forventede 24,54 milliarder dollars.

Derudover accepterede Dell for nylig at afvikle en retssag, der vedrørte erhvervelsen af ​​VMware, et softwarevirksomhed, med 1 milliard dollars, hvilket også reducerede Dell Q3's nettoresultat.

I dette kvartals prognose sagde Tom Sweet, Dells finansdirektør, at salget af Q4 fra januar ville være så højt som $ 24 milliarder, men analytikere forventede i gennemsnit $ 24,9 milliarder. Derudover sagde han, at fordi økonomisk usikkerhed har påvirket informationsteknologisektoren, er det vanskeligt at forudsige det kommende regnskabsår.

Ifølge Gartners data faldt globale pc-forsendelser med mere end 19% i tredje kvartal, det største fald siden brancheanalytikerne begyndte at spore indekset i midten af ​​1990'erne.