Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > DRAM priserne falder igen! South Asia Branchs omsætningsvækst i juli mod tendensen på 12%

DRAM priserne falder igen! South Asia Branchs omsætningsvækst i juli mod tendensen på 12%

Efterspørgslen i højsæsonen varmer op. DRAM-anlægget South Asia Branch konsoliderede en omsætning på NT $ 4,576 milliarder i juli (den samme enhed) med en månedlig stigning på 12% og et årligt fald på 43,94%, en ny månedlig omsætning i år. Skønt ydelsen på South Asia Branch er god, mister den stadig sin globale urolighed på aktiemarkedet. I dag faldt aktiekursen på Taiwan-aktier med næsten 4%.

De akkumulerede indtægter for de første syv måneder af dette år var 28.389 milliarder renminbi, et år-til-år-fald på 44,93% sammenlignet med DRAM-prisen i samme periode sidste år.

General Manager Li Peiyu påpegede, at lagrene i de tre store leverandører stadig er høje, men den traditionelle højsæson er stadig der. Den samlede efterspørgsel i tredje kvartal er bedre end den i 2. kvartal, hvilket kan hjælpe industrien med at gradvis fordøje varebeholdninger.

Han analyserede yderligere, at leverandører fortsat reducerer investeringerne og justerer lagerbeholdningen. I andet halvår lancerer mobiltelefoner og pc-mærker nye modeller. Antallet af applikationer såsom set-top-bokse, smarte højttalere, SSD'er og IPCAMs vil stige samtidig, og cloud-leverandørernes beholdning vil blive forringet kvart for kvartal. Efterspørgslen i tredje kvartal forventes at stige, hvilket vil hjælpe DRAM-efterspørgslen med at vokse støt.

Med hensyn til pris sagde forskningsinstituttet Jibang Technology i begyndelsen af ​​måneden, at spotmarkedsprisen er steget med 24% siden begyndelsen af ​​juli. På grund af den lille størrelse på spotmarkedet er det imidlertid umuligt at effektivt reducere det høje lagerniveau på den originale fabrik i 3-5 måneder. Den samlede terminalefterspørgsel oplevede ingen væsentlig forbedring, hvilket resulterede i et fald i kontraktpriser. Blandt dem faldt gennemsnitsprisen på almindelige produkter DDR48GB med 10,5% i forhold til den foregående måned.

Jibang mener, at nøglen til at påvirke prisudviklingen for DRAM i tredje kvartal er, om Japan kan tillade overførsel af råvarer inden for 90 dage. For så vidt som den oprindelige fabrik stadig er villig til at sænke priserne, bør opfølgningsproduktionen ikke have store problemer. Hovedsagelig fordi den oprindelige fabrik håber at støtte prisen gennem handelstvister, hvilket gør prisudviklingen i tredje kvartalskontrakt uforudsigelig.