Hjem > Nyheder > DRAMs markedsandel dominerer, hvorfor er Samsung stadig belejret?

DRAMs markedsandel dominerer, hvorfor er Samsung stadig belejret?

Virksomheden forventer, at Samsungs globale DRAM-markedsandel forventes at ramme sit højeste niveau på tre år. Derudover er faldet i hukommelse halvlederpriserne aftaget. Omverdenen forventer, at Samsung forbedrer indtægterne. Imidlertid har mange analytikere påpeget, at Samsung Electronics stadig er fuld af mange udsigter. Sikkerhed.

Den koreanske medie "Daily Economy" -rapport påpegede, at ikt-virksomheder i fjerde kvartal sidste år forsinkede investeringerne og fik DRAM-industrien til at være deprimeret. Det er stadig vanskeligt at sikre, at DRAM-industrien kan gendanne sin fortidens ære i fremtiden. På den anden side presser kinesiske virksomheder Samsung Electronics til en lav pris inden for panelområdet, og Samsung Electronics 'smartphone-forretning er langsom med at komme sig. Det er vanskeligt hurtigt at forbedre omsætningen. Ikke kun det, Samsung Electronics skal stå over for japanske eksportrestriktioner, kinesisk-amerikanske handelstvister og vicepræsidents retssager.

Siden september sidste år er DRAM-priserne fortsat faldet. Dette fald begyndte ikke at aftage før i august i år. DRAM-prisen (transaktionsprisen DDR4 8 GB) i august var 2,94 US dollars, det samme niveau som sidste måned. Prisen for NAND-flashhukommelse er især steget i to måneder, og omverdenen er begyndt at forvente, at prisen er bundet ned og er ved at indlede et rebound.

Imidlertid mener mange analytikere, at DRAM-priserne stadig har en lang vej at gå til bunden. Selvom IHS Markit forudsiger, at Samsungs DRAM-markedsandel vil nå 47% i tredje kvartal, mener den koreanske halvlederindustri stadig, at selvom DRAM ser ud til at være faldet til bunden, er DRAM-efterspørgsel og lager ikke kommet sig, og det er for tidligt at bedøm om DRAM-priserne ligger nedenunder.

De fleste analytikere mener, at DRAM-branchen vil komme sig på lang sigt. Men der er mange forskellige meninger om tidspunktet for rebound. Nogle prognoser mener, at med udvidelsen af ​​5G, Internet of Things (IoT), kunstig intelligens (AI), elektriske køretøjer og andre industrier næste år vil efterspørgslen efter hukommelseschips stige, forventes Samsungs indtægter at rebound i 2021.

Værdipapirbranchen påpegede, at Samsung Electronics 'resultat i tredje kvartal forventes at blive bedre, men det er vanskeligt at vende tilbage til sin tidligere storhedstid. Værdipapirbranchen forudsiger, at Samsung Electronics 'omsætning i år vil være cirka 27 billioner vandt, og det forventes at vokse til ca. 35 billioner vindet næste år. Sammenlignet med overskuddet i 2017 og 2018 (ca. 50 billioner vandt) er der dog stadig et betydeligt rum for vækst.

På den anden side, selv om halvlederbranchen tegner sig for en stor del af Samsung Electronics 'rentabilitet, skal den også være opmærksom på udviklingen af ​​smarttelefoner og skærme. Selvom Galaxy Note10 og Galaxy Flod for eksempel er blevet godt modtaget i andet halvår af året, er stigningen i faktiske indtægter og rentabilitet stadig at se.

I displaybranchen påpegede den nylige rapport fra Asiana Financial Management Institute, at små OLED'er kan overforsynes inden for tre år, og virksomhedens svar er ret vigtigt. KTB Investment Securities Researcher Jin Liang Zai (translitteration) påpegede, at den kinesiske virksomhedskreds begyndte masseproduktion af OLED-paneler i år, hvilket kan have indflydelse på resultatet for det følgende år