Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Bekræftet! Microns kapitalforøgelse og ekspansion i Taiwan er 15 milliarder renminbi

Bekræftet! Microns kapitalforøgelse og ekspansion i Taiwan er 15 milliarder renminbi

For et par dage siden bruger Micron ifølge Taiwan Media Economic Daily 400 USD 400 mia. USD (ca. 90,8 mia. RMB) til at bygge to fabrikker ved siden af ​​det eksisterende taiwanske fabrik. Men så sagde Micron, at det kun vil bygge A3-anlægget, og der er ingen plan for A5-anlægget, og det afslører heller ikke det specifikke investeringsbeløb.

I dag bekræftede Taiwan nyheden om Microns kapitalforøgelse. Det specifikke beløb er imidlertid kun NT $ 66 milliarder dollar (ca. 15 milliarder RMB), og det investeres i Taiwans Micron Semiconductor Co., Ltd. for at beskæftige sig med fremstilling af elektroniske komponenter.

På grund af det tragiske fald i hukommelsespriserne i år har både koreanske Samsung og SK Hynix forsinket deres ekspansion. Micron sagde også tidligere, at udvidelsen af ​​anlægget i Taiwan kun er at øge plads- og teknologioppgraderingen af ​​renrumsudstyret og ikke vil øge skiveproduktionen.