Hjem > Nyheder > Cognex annoncerer erhvervelse af SUALAB

Cognex annoncerer erhvervelse af SUALAB

Som en af ​​verdens førende inden for vision af fabriksautomatiseringsmaskiner og industriel kodelæsning annoncerede Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX) officielt overtagelsen af ​​SUALAB den 16. oktober 2019, som er en af ​​de førende visuelle softwareudviklere i Korea. , dedikeret til anvendelse af dyb læringsteknologi i det industrielle felt.

Integrationen af ​​SUALABs ingeniørdesignteam og intellektuel ejendom forventes at forbedre forsknings- og udviklingsfaciliteterne i Cognex eksisterende dybe læringsteknologi, ViDi Systems (erhvervet i april 2017).

"Deep learning technology gør det muligt for Cognex at løse mange af de hårdeste inspektionsapplikationer i virksomheden, og disse inspektionsopgaver har indtil nu været afhængige af et stort manuelt inspektionshold," sagde Cognex præsident og administrerende direktør Robert J. Willett. ”SUALABs omfattende intellektuelle ejendom, omfattende tekniske ekspertise og omfattende markedsdækning vil hjælpe os med at betjene dette hurtigt voksende marked, især i Asien. I øjeblikket er titusinder af manuelle inspektører dedikeret til at implementere vanskelige Visuelt besværlige og fejlagtige visuelle inspektioner for at identificere defekter og mangler i elektroniske komponenter og delsystemer. I fremtiden vil dyb læringsbaseret maskinsynsteknologi være i stand til at udføre disse test mere pålideligt og til lavere omkostninger. "

Dr. Robert J. Shillma, grundlægger og formand for Cognex, sagde: ”Vi er meget glade for at byde SUALAB-teamet velkommen til Cognex; de er stærkt på linje med Cognex virksomhedskultur om at "arbejde hårdt, spille og handle hurtigt".

SUALAB blev grundlagt med hovedkontor i Seoul, Sydkorea, og blev grundlagt i 2013. Medstifter Song Kiyoung vil tilslutte sig Cognex for at hjælpe med at lede verdens største teknikerteam med fokus på dyb læringsteknologi inden for industriel maskinsyn.

”Siden oprettelsen af ​​SUALAB har vores mål været at blive en global leder inden for visuel inspektion baseret på dyb læring,” sagde Song Kiyoung, administrerende direktør og medstifter af SUALAB. Ved at tilslutte sig Cognex nåede vi dette mål. Vi planlægger at arbejde sammen for at hjælpe flere kunder med at løse komplekse visionapplikationer på en hurtigere, lettere og mere omkostningseffektiv måde. ”

Mere information om denne overtagelse vil blive offentliggjort i Cognex indtægtskonference for tredje kvartal (17:00 EST den 28. oktober 2019).