Hjem > Nyheder > Kan du løse forsyningsproblemet? Samsung Electronics vinder Intel CPU-støberiordre

Kan du løse forsyningsproblemet? Samsung Electronics vinder Intel CPU-støberiordre

For nylig er Intels pc-CPU-produktion alvorligt utilstrækkelig, så den har besluttet at outsource produktion og samarbejder med multinationale støbeselskaber som Samsung Electronics og TSMC.

I henhold til en koreansk medierapport har Samsung Electronics fået en støberiordre til en CPU (Central Processing Unit) til Intel-pc'er. Tidligere underskrev Intel en kontrakt med Samsung Electronics om dele-støberi, men denne gang idriftsatte Intel idriftsættelse af støbesystemets halvleder CPU for første gang.

Efter at pc-producenter som Hewlett-Packard og Lenovo lænkede Intel's forsyningsstatus for et par dage siden, udstedte Intel et undskyldningsbrev med vicepræsident Michelle Johnston Holthaus, der anerkendte, at efterspørgslen var forkert, og sagde, at det øgede andelen af ​​støberier .

Ifølge brancheanalytikere, selvom Intels CPU-output steg med to cifre i andet halvår, er udbuddet stadig utilstrækkeligt, hvilket også fik Intel til at pålægge Samsung Electronics at producere OEM-produkter.

Blandt de globale støberiselskaber er de virksomheder, der kan modtage Intel CPU-støberiordrer, meget begrænsede, kun TSMC, Samsung Electronics og GlobalFoundries.

De koreanske medier "Korea Economy" påpegede også, at TSMC fortsatte med at opretholde transaktioner med Huawei i USA, og Samsung Electronics blev Intels prioritetsliste.

Sydkoreas KTB Investment Securities-analytiker Jin Liangzai forudsiger, at Intel efter Qualcomm forventes at øge støberedskaber.