Hjem > Nyheder > CTA: Den amerikanske 5G-industri har mistet 1,2 milliarder dollars! Hvornår stopper Trumps ultra vires opførsel?

CTA: Den amerikanske 5G-industri har mistet 1,2 milliarder dollars! Hvornår stopper Trumps ultra vires opførsel?

I henhold til statistikken fra Consumer Technology Association (CTA), siden juli 2018, har Trump-administrationens "301-lov" om implementering af Kinas eksport til De Forenede Stater kostet USA i alt 12 milliarder dollars, mens den amerikanske 5G-industri har mistet. 1,2 milliarder dollars.

CTA har været en stærk modstander af Trump-handelskrigen, og CTA's formand og administrerende direktør Gary Shapiro afgav en erklæring om undersøgelsesplanen for 301: "Præsident Trump overmoder handelsspørgsmål, hvilket fører til, at vores land virksomheder og familier betaler for regningen. Nu er tiden for Kongressen til at styrke støtten til amerikanske virksomheder og forbrugere. "

Ifølge de seneste data fra CTA har den amerikanske forbrugerteknologisektor indbetalt i alt 1,9 mia. Dollars i told i juli i år. Selvom importmængden er faldet med 38% i forhold til 2018, er de samlede told fem gange sidste år.

Der er 143 mio. Dollars i produkttariffer relateret til 5G, inklusive smartphones, routere, gateways og servere. Rapporten påpegede, at før Trump provokerede en handelskrig, næsten ingen af ​​de ovennævnte projekter involverede told. Hvad der er endnu værre er, at USA på kun to måneder eller derpå har mistet 1,2 milliarder dollars på 5G-relaterede produkter.

Denne handling fra Trump-administrationen har ført til, at mange industrielle producenter overvejede at overføre produktionssteder, men Kinas rige og billige arbejdskraft er uerstattelig.