Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > CEVA audio / voice DSP og software tildelt af Novatek for smarte tv-SoC'er

CEVA audio / voice DSP og software tildelt af Novatek for smarte tv-SoC'er

CEVA annoncerer, at Novatek Microelectronics, branchens førende fabless chipdesignfirma, har fået en licens til at implementere brugen af ​​CEVA-X2 audio DSP, ClearVox i sin Smart TV system-on-chip (SoC) familie af produkter, der understøtter flere mikrofoner ™ stemmefrontsoftware og WhisPro ™ stemmegenkendelsessoftware, der muliggør stemmevækning og kontrolfunktioner i fjerntliggende felt, der altid er online Alwaye-On. Novatek er specialiseret i design, udvikling og salg af forskellige skærmdriver-IC'er og SoC-løsninger.

Moshe Sheier, CEVAs vicepræsident for marketing, sagde: "Vi er glade for at udvide vores partnerskab med Novatek til at introducere en kraftfuld stemmebrugergrænseflade til dets smarte tv SoC. Vores CEVA-X2 DSP er et supplement til ClearVox og WhisPro stemmesoftwarepakker. Lad Novatek tilføjer nye muligheder for at skabe en unik, skræddersyet, flersproget stemmeoplevelse for sine kunder. "

CEVAs ClearVox udviklede internt udnytter sin omfattende ekspertise inden for lyd- og talebehandling, og kombinerer avancerede algoritmer til at adressere forskellige akustiske scenarier og mikrofonkonfigurationer, herunder til højttaler ankomstvejledning, flere mikrofonstråledannelser og støjundertrykkelse Optimeret software til akustisk ekko annullering og relateret firmware og driver software. CEVAs WhisPro og ClearVox arbejder sammen for at give kunder som Novatek en kraftfuld CEVA DSP-baseret talegenkendelsesløsning, så de altid kan lytte til smarte tv'er, smarte højttalere, smartphones og Bluetooth-ørepropper for at arbejde med skybaseret stemme assistenter Tjenester interagerer. Denne løsning er den overordnede integration af stemmeforarbejdning og neurale netværksalgoritmer.Den kan køre lokalt på kantenheder, selv i støjende miljøer og tilfælde, hvor feltanvendelsen er tilfældet, hvilket giver en høj genkendelsesfrekvens og derved beskytter brugernes privatliv og giver minimal forsinkelse. CEVAs ClearVox og WhisPro er optimeret til CEVA-X2 højtydende lyd / tale DSP designet til intensive lydapplikationer på smart home, mobile og automotive markeder. CEVA-X2 DSP bruger en 5-vejs VLIW-mikroarkitektur og giver parallel behandling gennem en dobbelt skalærberegningsmotor, understøtter SIMD (single instruction multiple data) og valgfrie flydende punkter til algoritmer med høj præcision.