Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Broadcoms omsætning i tredje kvartal steg 5,5% år-til-år til US $ 5,821 mia

Broadcoms omsætning i tredje kvartal steg 5,5% år-til-år til US $ 5,821 mia

Ifølge en rapport fra Juheng.com meddelte Broadcom efter markedet torsdag, at dets præstationer i tredje kvartal af regnskabsåret var bedre end forventet, og er optimistiske med hensyn til opsvinget i salg af smartphone-chips og udgav et stærkt finansielt fjerde kvartal Vejrudsigt.

Den finansielle rapport viste, at omsætningen i 3. kvartal steg 5,5% årligt til 5,821 milliarder amerikanske dollars, højere end FactSet-analytikernes forventninger på 5,76 milliarder amerikanske dollars, nettoresultatet (Non-GAAP) nåede 2,435 milliarder amerikanske dollars og justeret indtjening pr. aktie var 5,4 amerikanske dollars. Bedre end analytikernes forventninger på $ 5,22.

Broadcoms præsident og administrerende direktør Hock Tan erklærede i en erklæring, "Drivet af den sunde efterspørgsel fra cloud- og telekommunikationskunder, er det tilstrækkeligt at udligne den forventede nulstilling af den trådløse forretning, og vores indtægtsresultater i tredje kvartal er i tråd med forventningerne. . "

I sektorer faldt omsætningen med halvlederløsninger (chipsalg) med 4% til 4.219 mia. USD årligt; infrastruktursoftware steg 41% til 1,602 milliarder dollars årligt.

Samtidig forudsiger Broadcom, at dets omsætning i fjerde kvartal vil nå 6,25 milliarder dollars til 6,55 milliarder dollar.