Hjem > Nyheder > Bloomberg: Apple lancerer muligvis ARM-versionen af ​​Mac i 2020

Bloomberg: Apple lancerer muligvis ARM-versionen af ​​Mac i 2020

Der har været rygter om, at Apple udvikler en Arm-arkitekturprocessor til Mac og Macbook Pro. Det forventes bredt, at Apple vil konvertere sine Intel-seriedrevne Intel-processorer til armbaserede tilpassede chips i de næste par år.

Som svar rapporterede Bloomberg i en nylig rapport, at Apple forventes at lancere sit første ARM-baserede Mac-produkt i 2020. Baseret på denne chip vil Mac være i stand til at give "højere effektivitet og lavere batteriforbrug."

Der er rygter om, at denne serie af produkter kan lanceres med den 16-tommer Macbook, der blev lanceret denne måned.

Bloombergs prognose er ikke målrettet. Ifølge rapporter sagde Intel også, at Apples Mac-produkter vil begynde at skifte til Arm-chip næste år.

Selvom denne ændring ikke er gode nyheder for Intel, kan den give Apple mulighed for at undgå manglen på Intel-processorer og gøre det hurtigere at bringe produkter på markedet.

Derudover sagde Bloomberg også, at ud over ARM-chip baseret på Arm-chippen, kan Apple også lancere AR-produkter i 2020.

Der har været rygter om, at dette produkt for nylig blev vist i iOS 13 beta, vil blive behandlet af den indbyggede 5nm-processor uden at stole på iPhone. Derudover rapporteres det, at Apple lancerer en ny Apple Watch med søvnsporing i 2020.