Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Apple foreslår 500 millioner dollars afvikling af retssagaftale om iPhone-afdækning af døre godkendt

Apple foreslår 500 millioner dollars afvikling af retssagaftale om iPhone-afdækning af døre godkendt

NetEase Technology News, 16. maj, ifølge udenlandske medier rapporter, fredag, lokal tid i USA, godkendte de føderale dommere i Californien i første omgang Apples forslag om at afvikle den såkaldte iPhone-afmatningsdørsklasse-aktionsaftale med 500 millioner dollars for at afslutte ligheder i flere regioner. retssager. Disse retssager hævder, at softwareopdateringerne, der er frigivet af Apple, har reduceret ydeevnen for visse iPhone-modeller. I betragtning af den nuværende florerende nye kronepidemi forlængede dommeren dog fristen for endelig godkendelse af aftalen.

Ved en høring gennem videokonferenceværktøjet Zoom fortalte den amerikanske distriktsdommer Edward Davila parterne, at han håber at forlænge den endelige godkendelsesperiode med et par uger på grund af det igangværende udbrud af den nye kronepidemi. Davidla sagde, at han senere ville meddele en ny dato for at afholde en endelig høringsgodkendelseshøring engang i december.

Hvis den af ​​Apple foreslåede forligsaftale godkendes, vil den hjælpe med at løse snesevis af relaterede klassesøgsmål, som blev overdraget til dommer Davila i april 2018. Tidligere indrømmede Apple, at det lejlighedsvis vil bremse hastigheden på iPhones ved hjælp af ældre batterier for at undgå utilsigtet nedlukning. Retssagen hævder, at ligesom Apple introducerede den nye model, frigav virksomheden en softwareopdatering, der forkortede batteriets levetid på den gamle iPhone, hvilket fik mange brugere til at bruge hundreder af dollars på at købe en ny telefon.

I en retssag, der varede i mere end to år, godkendte dommer Davidla Apples forslag, afviste forbrugernes påstande om batteriets ydeevne og falsk reklame og afskedigede computergigantens ansvar for at overtræde det føderale hackinglovens argument. De to parter gennemførte mægling under ledelse af Layn R. Phillips, en pensioneret dommer i det vestlige distriktsdomstol i Oklahoma, USA. I februar fremlagde de en foreløbig bevillingsgodkendelsesbevis og meddelte dommeren, at de havde nået til enighed.

Ifølge de dokumenter, der er forelagt retten, har Apple accepteret at betale i alt op til 500 millioner dollars i erstatning, og hver sagsøger, der deltager i gruppeaktionen, vil modtage $ 25 i erstatning. Det specifikke kompensationsbeløb afhænger af antallet af berettigede iPhone-brugere. Hvis de samlede udgifter, advokatsalær og andre gebyrer ikke overstiger $ 310 millioner, modtager sagsøgeren hver op til $ 500 i kompensation, indtil minimumsafviklingsbeløbet er nået.

I henhold til arkiveringsdokumenterne søger advokaterne for disse klassesøgsmål op til 93 millioner dollars i advokatsalær og 1,5 millioner dollar i relaterede gebyrer.

Under høringen fredag ​​erklærede både sagsøgeren og Apples advokater, at transaktionen var retfærdig i betragtning af, at retssagen var hård fra starten, og at hver sagsøger ville modtage mindst $ 25 i kontant kompensation. De sagde også, at Apple har e-mail-adresserne til de fleste sagsøgere, så de tror, ​​at udbetalingsraten vil være høj.

Dommeren foreslog at give meddelelser på flere sprog, men Apples advokat, Christopher Chorba fra Gibson Dunn & Crutcher LLP, sagde, at forliget kun dækker amerikanske sagsøgere, og at de ikke ønsker at forvirre eller vildlede internationale brugere i denne transaktion.

Jorba understregede også, at forligsaftalen kun gælder personer, der udfører visse softwareopdateringer på Apple iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone SE-enheder, ikke disse telefoner Alle brugere.