Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Apple overvejer at overtage Intels tyske modemafdeling

Apple overvejer at overtage Intels tyske modemafdeling

Ifølge oplysningerne forhandler Apple med Intel for at overveje at erhverve Intels tyske modemafdeling. Efter overtagelsen kan Apple udvikle sin egen modemchip hurtigere.

Intel forbereder sig på at spole mod modemforretningen delvist. Det er blevet rapporteret, at Apple er interesseret i at erhverve. I april rapporterede Wall Street Journal, at Apple og Intel havde snakket og forsøgt at erhverve nogle dele af Intel-modemchip-forretningen. Det er klart, at forhandlingerne fortsætter.

Folk, der er bekendt med forhandlingerne, sagde, at når Apple og Intel nåede til enighed, kunne de omfatte Intel-patenter og -produkter. Den endelige købsaftale ligner Apples erhvervelse af Dialog Semiconductor. Dialog Semiconductor er en britisk virksomhed, der specialiserer sig i at designe elektroniske enheder energistyring chips. Sidste år købte Apple Dialog Semiconductor for 600 millioner dollars. Selskabets 300 ansatte blev tildelt Apple, og dets patenter blev med succes vundet af Apple.

Apple har forhandlet med Intel siden sidste år, men InformaTon advarede om, at forhandlingerne stadig kan være frugtløse. Ifølge The InformaTons estimater vil Intels tyske modem forretningsenhed, når overtagelsen er afsluttet, få hundredvis af modem ingeniører overført til Apple. I 2011 købte Intel chipproducenten Infineon og havde derefter en chipproduktionsbase i Tyskland.

Apple håber at udvikle sin egen modemchip og reducere sin afhængighed af Qualcomm, men Apple-teknologien vil ikke være klar til nogle år. InformaTon havde tidligere rapporteret, at Apple fortalte jobansøgere under interviewet, at det forventer, at dets eget modemchip vil være klar inden 2025, meget senere end branchens skøn over 2021.