Hjem > Nyheder > Apple har foretaget en stor ændring af linsestrukturen, og baglinsen stikker ikke længere ud?

Apple har foretaget en stor ændring af linsestrukturen, og baglinsen stikker ikke længere ud?

Apples nye iPhone-kamera i år er baseret på Yuba-arrangementet, selv iPhone 11 bag dobbeltkameraet er stadig et matrixarrangement. Selvom Apple i høj grad har opgraderet kameraets ydeevne i år, kan det stadig ikke undslippe sloganet fra netizens. Det siges, at der som en gasovn, der er en barbermaskine, og uden undtagelse er æblerne, der kaster op for udøvelsen af ​​kunstudseende, så grimme. Tre skud bagpå.

Bortset fra treskotet, er Wannian-linsen også en hjertesygdom, som frugtpulver har dvælet hele året rundt. Dette kontroversielle design kan ændre sig i fremtiden. Et nyligt frigivet patentdokument oplyser, at Apple udvikler en linsestruktur, der ligner et spejlreflekskamera, hvilket forventes at reducere linsens højde og forbedre billedeffekten.
Ifølge AppleInsider nævnte Apple en anden struktur end den nuværende mobiltelefonlinse i den nyeste patentfil. På grund af kroppens begrænsede størrelse er det vanskeligt at bruge et stort antal linser og rygsystem i en enkelt linse. Denne nye teknologi vil gøre det fotofølsomme element og den faktiske kameraposition 90 grader vinkelret på de to ved at udvide prisme. Afstanden mellem folkene forhindrer, at linsen stikker ud på grund af komponentens stabling.

Den patenterede teknologi vedtager henholdsvis tre eller fem linsekonstruktioner og kan også medbringe en skydeafstand svarende til ca. 80-200 mm af den ækvivalente brændvidde for fuldkameraet. PhoneArena mener, at denne teknologi forventes at give bedre resultater til Apples teleobjektiv, samtidig med at man undgår, at objektivet stikker ud for at løse problemet med at blive kritiseret af frugtpulver gennem årene.

Det er ikke let at foretage ændringer i linsestrukturen. Når alt kommer til alt nyder det store flertal af mobiltelefonproducenter stadig CMOS, som ikke er at opgradere den højere pixel-CMOS, til at give en større blænde eller at polere deres egen indbyggede kamerasoftware. Med AI betyder det at forskønne, hvis Apple virkelig kan ændre det eksisterende objektivstruktur, så i fremtiden vil det helt sikkert være en fordel at konkurrere med Android-lejren.