Hjem > Nyheder > Apple Apple Dig Corner Intel 5G Engineer: Ansvarlig for Chip Architecture

Apple Apple Dig Corner Intel 5G Engineer: Ansvarlig for Chip Architecture  Ifølge den britiske "The Telegraph" havde Apple "udgravet" Intel i begyndelsen af ​​dette år og opfordrede en stor 5G Modem-udvikler til at styrke sit eget team.

Rapporten citerede en e-mail, der netop var blevet offentliggjort, og sagde i februar i år, at Apple "graver" Intel Umashankar Thyagarajan, ingeniør med ansvar for udvikling af modemchips. Umashankar Thyagarajans LinkedIn-oplysninger bekræfter også dette og siger, at han for øjeblikket er ansvarlig for chiparkitekturen hos Apple.

Ifølge rapporten sagde Intel-direktører Messay Amerga og Abhay Joshi, at Umashankar Thyagarajan spillede en nøglerolle i udviklingen af ​​Intel-modemchip (til iPhone 2018).

Desuden bekræftede de to ledere også, at Umashankar Thyagarajan også er hovedingeniør af XMM8160 modemprojektet. Som vi alle ved, er XMM8160 chip en 5G modem chip udviklet til fremtidens iPhone.

Men i midten af ​​denne måned, et par timer efter Apple og Qualcomm annonceret en løsning, Intel annonceret sin tilbagetrækning fra 5G smartphone modem chip business.

I går blev der rapporteret om, at Apple havde overvejet at overtage Intels smartphone modemchipsvirksomhed, men forhandlingerne mellem de to parter brød ned.

Umashankar Thyagarajan har været hos Intel i mere end syv år, og hans afgang siges at være relateret til frustrationen af ​​Intels udvikling af 5G-modemer. Kort efter Umashankar Thyagarajan forlod i februar, var der rapporter om, at Intel ikke kunne færdiggøre udviklingen af ​​5G-modemmer til tiden.