Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > Påvirkede af handels-tvister mellem kinesisk og amerikansk handel faldt sydkoreanske halvledereksport 24,3%

Påvirkede af handels-tvister mellem kinesisk og amerikansk handel faldt sydkoreanske halvledereksport 24,3%

Ifølge de seneste statistikker fra Korea Toldvæsenet blev halvlederindustrien påvirket af handels-tvister mellem kinesisk og amerikansk handel, og eksporten faldt med 24,3% i forhold til samme periode sidste år.

Det er almindeligt antaget, at Sydkoreas eksportsituation i juni ikke er blevet forbedret, og det er sandsynligt at registrere et rekordfald i eksporten i syv på hinanden følgende måneder.

Ifølge de koreanske medier "Seoul Economy" viste de seneste data fra Korea-toldafdelingen den 21. januar, at Sydkoreas eksport fra den 1. januar til 20. januar var 27,2 mia. USD, et fald på 10% fra samme periode sidste år . Hvis kun antallet af dage startede, er den gennemsnitlige daglige eksportværdi 1,88 mia. USD i forhold til samme periode sidste år (2,24 mia. USD). Nedgangen er så høj som 16,2%.

Handelsmæssige tvister mellem kinesisk og amerikansk handel er blevet intensiveret, hvilket også har påvirket den sydkoreanske eksport. Sydkoreas samlede eksport til Kina faldt med 20,9%, og USA steg med 3,3%. Sydkoreas eksport til Kinas halvledere var træg, og halvlederindustrien blev ramt, hvor eksporten faldt med 24,3%.

Den koreanske medier "asiatiske økonomi" påpegede, at Sydkoreas tidligere eksport var naturligvis afhængig af visse landes økonomiske struktur. På grund af handelsmæssige tvister mellem kinesisk og amerikansk handel og global handelstroge er de negative risici for udenrigsøkonomien i dag steget.

Zhang Zhixiang, dekan fra Korea Industrial Research Institute, sagde for nylig, at i tilfælde af Kinas stigning og intensivering af handels-tvister mellem kinesisk og amerikansk handel er den internationale konkurrencestruktur blevet ændret, og Sydkoreas produktionsbetingelser og investeringsmiljø er også ændret . Mange industrier vil stå over for vanskeligheder.

Selv om den sydkoreanske regering stadig mener, at eksporten vil komme tilbage i andet halvår, forventer private forskningsinstitutioner, at nedgangen i Sydkoreas eksport fortsætter indtil den tredje sæson, og den længste kan vare indtil næste år.