Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > ARM investerer i ARM server chip maker Ampere

ARM investerer i ARM server chip maker Ampere

  Blandt de ARM-baserede serverprodukter venter nogle virksomheder på så mange markeder som muligt. Disse virksomheder tiltrækker ikke kun x86 kunder, men konkurrerer også med hinanden for at vinde kunder. De fleste af dem er målrettet mod en række nøglespecifikke markeder ved at have stærkt fokuserede og nicheprodukter. Ampere er en af ​​dem, og nu har selskabets investor lineup et meget stærkt og stærkt medlem ARM.


Ampere finansieres af Carlyle Group og blev grundlagt af tidligere Intel President Renée James siden oktober 2018. Selskabet købte AppliedMicro's ARM-baserede serveraktiver X-Gene i begyndelsen af ​​2018 og tilbyder en brugerdefineret 32-core chipbaseret på ARM v8.0 arkitekturen bygget ved hjælp af TSMC TSMC 16FF + processen kører på 3,3 GHz. Chippen er optimeret ud fra X-Gene II platformen, og virksomheden planlægger at udvikle en opdateret køreplan for eMAG produktlinjen i de kommende år.

Virksomheder som Ampere har tidligt påberåbt sig flere runder af investeringer, både hvad angår finansiering af produktudvikling og ekspertise, som potentielle investorer kan bringe. Ampere er en del af Carlyle-koncernen, som har en stor portefølje af investeringer, men ARM har også tiltrådt den seneste investeringsrunde i Ampere. ARM vil som regel ikke investere i alle ARM-serverchipselskaber på markedet, men nu vil dette forhold sandsynligvis give Ampere en forståelse af ARMs fremtidige designportefølje, samt muligheden for at fokusere ressourcer, reducere udviklingsomkostninger eller forbedre slutprodukt.