Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > ARM CEO: Virksomheden planlægger stadig at genliste før 2023

ARM CEO: Virksomheden planlægger stadig at genliste før 2023

Ifølge udenlandske medierapporter sagde Simon Higgs, administrerende direktør for ARM, et chipdesignfirma under Softbank Group, for nylig, at de stadig planlægger at genliste i 2023.

Simon Higgs var på et møde i San Jose, Californien, tirsdag, hvor han afslørede, at de stadig planlægger at genliste i 2023.

På mødet sagde Simon Higgs, at de inden genfortegnelsen stadig har meget at gøre, men målet om genfortegnelse i 2018, før Softbanks CEO Sun Zhengyi forbliver uændret.

ARM er et verdenskendt chipdesignfirma med hovedkvarter i Cambridge, England, Apple og andre selskabs chips, der alle bruger ARM-arkitekturen. Softbank-gruppen, ledet af Sun Zhengyi, brugte $ 32 milliarder dollars på at erhverve ARM i 2016. ARM er nu et datterselskab af Softbank Group.

I 2018 sagde Softbank-direktør Sun Zhengyi, at de planlægger at lade ARM gå offentligt igen om cirka 5 år. I juni i år gentog Sun Zhengyi igen målet om ARM5-genfortegnelse i året.