Hej gæst

Log ind / Tilmeld

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > 77 GHz radar efterspørgselstigninger, Infineon annoncerer udvidelse af forskningscenter

77 GHz radar efterspørgselstigninger, Infineon annoncerer udvidelse af forskningscenter



  Som følge af denne efterspørgsel på markedet annoncerede Infineon udvidelsen af ​​sit R & D center i Linz, Østrig, som reaktion på stigende efterspørgsel efter selvdrevne push-up millimeterbølge radarer. Centrets nuværende hovedvirksomhed er udviklingen af ​​77 GHz automotive radar samt højfrekvente komponent applikationer (såsom mobiltelefoner, navigation); i dag er der 180 medarbejdere i centrum, og det forventes, at efter udvidelsen af ​​R & D center i 2020 vil det rumme 400 medarbejdere. Med andre ord vil 220 nye job tilføjes.

Peter Schiefer, administrerende direktør for Infineon Automotive, sagde, at selskabet forme fremtiden for mobilkommunikation, og R & D Center i Linz vil fortsætte med at udvikle løsninger til fremtidige markeder som smartphones, avancerede driverassisteringssystemer (ADAS) og tabletter. Og navigationsudstyr mv. Er alle kraftfulde kinetikker, der vil drive Infineons fortsatte vækst i fremtiden, og halvlederløsningerne til disse produkter udvikles for det meste i Linz R & D Center (og andre steder).

Infineon Chief Executive Sabine Herlitschka påpegede også, at virksomhedens R & D center i Linz fortsat fokuserer på fremtidig højfrekvent teknologiudvikling og ekspertiseudvidelse, mens lokale uddannelses- og forskningsinstitutioner også giver stærk ekspertise til at opnå mere sammen. Mere fremragende innovation og forskning og udvikling.

Det er rapporteret, at Infineon har solgt mere end 100 millioner 77GHz automotive radar chips, og i 2009 introducerede 77 GHz radar chips ved hjælp af silicium-germanium teknologi, der bruges til afstand advarsel og automatiske nødbremsesystemer for at forbedre kørselssikkerheden.

Ifølge Infineon, der er baseret på salget af 100 millioner 77GHz bilradarer, har selskabet for tiden en vis konkurrencefordel på markedet, og Infineon vil fremover udvikle radarteknologi i fremtiden, køre radar sensorer til standardudstyr til hver ny bil, fremme udviklingen af ​​autonome kørsel. .