Hjem > Nyheder > 5G er virkelig duftende, Xilinx tilslutter sig Open RAN Policy Alliance

5G er virkelig duftende, Xilinx tilslutter sig Open RAN Policy Alliance

Den 29. juli annoncerede Xilinx at tilslutte sig Open RAN Policy Alliance for at støtte udviklingen og implementeringen af ​​Open RAN 5G-teknologi.

Medlemmerne af Open RAN Policy Alliance går ind for Open RAN som den foretrukne løsning til forbedring af interoperabiliteten og sikkerheden i multi-leverandørens økosystem.

Det rapporteres, at Open RAN Policy Alliance sigter mod at supplere O-RAN Alliansens standardarbejde og den globale implementering, der fremmes ved Facebooks TIP. Facebook er også et af de grundlæggende medlemmer af denne alliance.

Xilinx har altid været et aktivt medlem af O-RAN Alliance og en af ​​skaberne af 3GPP-specifikationer for 5G mobilnetværk. Det rapporteres, at efter tiltrædelse af Open RAN Policy Alliance, vil Xilinx fortsætte med at samarbejde med alliansemedlemmer og vigtige interessenter for at sikre, at 5G-netværk og fremtidige netværk kan opnå åben udvikling, interoperabilitet og fleksibilitet.

Liam Madden, koncerndirektør og daglig leder af den kablede og trådløse forretningsenhed Xilinx, sagde, at Xilinx har de mest omfattende enheder og platforme, der kræves af dagens 5G-marked for radio, fronthaul og hardware-accelerationsløsninger. Derfor åbner RAN 5G-infrastruktur Implementeringen af ​​Xilinx er en stor mulighed.

Tidligere i år annoncerede Telefonica, en af ​​verdens største udbydere af mobilnetværk, samarbejde med Xilinx og andre økosystempartnere om Open RAN. Xilinx-chips kan understøtte flere standarder, frekvensbånd, transportfrekvenser og undernetværk, der bruges af Open RAN, hvilket hjælper Telefonica med at give en unik og fleksibel platform til radio-, fronthaul- og 4G / 5G-netværksacceleration.