Hjem > Nyheder > 165 millioner amerikanske dollars erhvervede Toshiba Taiwans Lite-On SSD-forretning

165 millioner amerikanske dollars erhvervede Toshiba Taiwans Lite-On SSD-forretning

Den 30. august annoncerede Taiwan Lite-On Technology, at bestyrelsen har overført til virksomheden gennem forretningsdivisionen Solid State Storage (SSD) til JS Storage Technology Co., Ltd. (benævnt Jianxing Company) og til overføre Solid State Storage Division til Toshiba.

Vederlaget for denne transaktion er foreløbigt sat til $ 165 millioner kontant og forventes at være afsluttet i første halvdel af 2020. Toldjusteringer og lovgivningsmæssige godkendelser vil blive gennemført i overensstemmelse med fast praksis.

Chen Guangzhong, næstformand og administrerende direktør for Lite-On Group, sagde, at i betragtning af den voksende efterspørgsel efter datalagring på det globale marked, vil den lodrette integration af solid state-lagringsvirksomhed gennem denne transaktion ikke kun berige opstrøms og industriens ressourcer nedstrøms, men øger også hurtigt omfanget af operationer for at opnå solid state-lagring. Karriere og Toshiba vinder.

Chiba planlægger at øge sine NAND flash-forsendelser ved at udvide sine salgskanaler. Det er underforstået, at Toshiba, efter overtagelsen, ikke kun kan bruge Taiwans Lite-On-teknologi og pc-producenter som Dell og Hewlett-Packard, men også forbedre design og produktion af sit datacenter SSD gennem Taiwan Lite-On Technology . Derudover kan Toshiba, der planlægges omdøbt til Kioxia i oktober i år, øge sit brandmærke ved at bruge nye navne på individuelle kunders SSD'er.

Nobuo Hayasaka, fungerende præsident og administrerende direktør for Toshiba Storage Holdings, sagde, at overtagelsen vil give den mulighed for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter ssd i pc'er og datacentre drevet af øget brug af skytjenester.

Taiwan Lite-On Technology er et verdensberømt elektronikfirma, der blev grundlagt i 1975. Dets produkter inkluderer optoelektroniske produkter, informationsteknologi og lagerudstyr. Derudover er Taiwan Lite-On Technology ejeren af ​​SSD-mærket Plextor, som er kendt for sine lave omkostningseffektive produkter. Forgængeren til Taiwans Lite-On Technology Storage Business Unit er det japanske firma Plextor.