Hello Guest

Sign In / Register

Welcome,{$name}!

/ Log ud
Dansk
EnglishDeutschItaliaFrançais한국의русскийSvenskaNederlandespañolPortuguêspolskiSuomiGaeilgeSlovenskáSlovenijaČeštinaMelayuMagyarországHrvatskaDanskromânescIndonesiaΕλλάδαБългарски езикAfrikaansIsiXhosaisiZululietuviųMaoriKongeriketМонголулсO'zbekTiếng ViệtहिंदीاردوKurdîCatalàBosnaEuskera‎العربيةفارسیCorsaChicheŵaעִבְרִיתLatviešuHausaБеларусьአማርኛRepublika e ShqipërisëEesti Vabariikíslenskaမြန်မာМакедонскиLëtzebuergeschსაქართველოCambodiaPilipinoAzərbaycanພາສາລາວবাংলা ভাষারپښتوmalaɡasʲКыргыз тилиAyitiҚазақшаSamoaසිංහලภาษาไทยУкраїнаKiswahiliCрпскиGalegoनेपालीSesothoТоҷикӣTürk diliગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaमराठी
Hjem > Nyheder > 10 gange årlig vækst! Det globale 5G-salg af smartphones når op på 199 millioner i år

10 gange årlig vækst! Det globale 5G-salg af smartphones når op på 199 millioner i år

Med accelerationen af ​​den kommercielle 5G-proces har store mobiltelefonmærker lanceret 5G-flagskibs mobiltelefoner, så 5G-smartphone-salg forventes at nå et højere niveau. I den seneste rapport fra markedsundersøgelsesfirmaet Strategi Analytics fremgår det, at globale forsendelser af 5G-smartphones forventes at se 199 millioner enheder i 2020, men den nye kroniske lungebetændelsesepidemi vil sandsynligvis forårsage en økonomisk afmatning, og salget kan forstyrres i år.

Den seneste forskningsrapport frigivet af Strategi Analytics den 20. påpegede, at de globale forsendelser af 5G-smartphones vil nå 199 millioner enheder i 2020, en stigning på mere end 10 gange sammenlignet med 19 millioner enheder i 2019 og dermed blive den hurtigst voksende globale smartphone industri i år felt. Samtidig forudser virksomheden, at penetrationsgraden for 5G-mobiltelefoner vil stige markant fra 1% i 2019 til 15% i 2020.

Derudover er Kina, USA, Sydkorea, Japan og Tyskland i henhold til Strategieanalyse-analyse verdens fem største 5G-smartphone-markeder, og det forventes, at dette år vil tegne sig for 90% af de globalt 5G-salg af smartphones. Med hensyn til andre vigtige smartphonemarkeder, såsom Indien og Indonesien, ligger udviklingen af ​​5G markant bagud, og det er usandsynligt, at 5G kommercialiseres i det næste år.

På samme tid, som svar på den nylige indflydelse af den nye kronpneumoni-epidemi på den globale 5G-industri, mener Strategy Analytics, at den på grund af den fortsatte alvorlige epidemi og de kombinerede effekter af økonomisk afmatning vil nedbringe den samlede efterspørgsel efter 5G-smartphones dette år. Rapporten forudsiger, at væksten i 5G-industrien i første halvdel af 2020 vil være lavere end forventet, men hvis epidemien er under kontrol, forventes et stærkt rebound i andet halvår af året.