Hjem > producenter > CW Industries
CW Industries

CW Industries

Request quote from

Brand Introduktion

- Din løsning til specialdesignede kontakter, stik og samlinger - CW Industries leverer førende industri-, forbruger- og forsvarselektronikproducenter med komplekse elektromekaniske dias-, rocker- og trykknapper; isolationsforskydning og Mil Spec-stik; og en række tilpassede samlinger, der kræver et højt niveau af præcision, ydeevne og ansvarlighed.
Vores historie stammer fra de tidligste dage af elektronik. Wirt Company blev grundlagt i 1904 af Charles Wirt, en associeret af Thomas Alva Edison. CW Industries har udviklet patenterede produkter og processer til flere segmenter inden for elektronikindustrien. Disse produkter omfatter slide, rocker og trykknapper, isolationsforskydningsstik, og en række brugerdefinerede produkter.
Vores fuldt integrerede produktionsanlæg tillader os at styre omdannelsen af ​​råvarer til færdigvarer. Udover at konstruere vores kerneudformninger og patenterede egenskaber, støber vi, stempler og plader internt stort set alle komponenter, der bruges i hver af vores produkter.

produkt kategori

Optoelectronics(9 products)

Switches(1,230 products)

Kits(1 products)

Cable Assemblies(2,019 products)

relaterede produkter